Browsing-icon

Privatësi Trafiku

Trafiku i fshehtëzuar, prej cilitdo aplikacion, përmes rrjetit Tor, ju jep standardin më të lartë të sigurisë dhe privatësisë.

NoExtras-icon

Ndalni Përgjimin

No extra eyes know what apps you are using, and when, or can stop you from using them.

TossHistory-icon

Historik i Mbrojtur

No central logging of your traffic history or IP address by your network operator and app servers.

tor-logo

Bazuar në Tor

Orbot-i është lidhja juaj e besuar për Tor në Android dhe iOS.

AppChoice-image

Mbroni dhe zhbllokoni
aplikacione specifike.

Orbot-i (në Android) ju lejon të zgjidhni në mënyrë specifike cilët aplikacione të kalohen përmes Tor-i, duke ju lejuar të përdorni ende aplikacione dhe shërbime që mund ta kenë problem trafikun e ardhur prej Tor-i.

OnionSites-mage

Hyrje super e shpejtë, super e siguruar në shërbime të njohur Onion.

Shërbimet Onion janë versione sajtesh që mund të përdoret vetëm përmes Tor-i. Orbot-i i lejon cilitdo aplikacion të lidhet me një shërbim Onion dhe telefonit tuaj të strehojë vetë ai nëj shërbim Onion!

Bridges-image

Jini i Lidhur

Orbot-i ofron hyrje te një larmi Urash Tor, që të mund të mbesni të lidhur edhe në rrjetet me më tepër kufizime

“Orbot-i është rruga më e parrezik për të qenë i lidhur me aplikacionet që më duhen!”

Shqyrtim në Play Store - 21 maj 2018

Rreth zhvilluesve.

Orbot-i është i lirë dhe me burim të hapët. Cilido mund të ndihmojë duke kontribuar, peshuar apo inspektuar kodin. Në programuesit me kontribut kryesor përfshihen Nathan Freitas, Hans-Christoph Steiner, Bim, Benjamin Erhart, etj prej Guardian Project.

Ndiqni @GuardianProject

I lirë dhe i hapët.

Orbot-i është aplikacion i lirë! Përkrahni zhvillimin e vazhdueshëm të aplikacionit. Përhapni dashuri.