Orbot - VPN Tor-i për Telefona të Mençur

Shkarkoni Orbot-in!

Google Play

Aplikacionin mund ta instaloni që nga Google Play këtu te https://play.google.com/store/apps/details?id=org.torproject.android

F-Droid

Si të shtoni depon F-Droid të aplikacioneve Guardian Project F-Droid mund ta mësoni te https://guardianproject.info/fdroid

Apple App Store

Mund të instaloni hedhjen zyrtare në qarkullim të Orbot-it për iOS që nga https://apps.apple.com/us/app/orbot/id1609461599. Mundeni gjithashtu të bëheni pjesë e grupit tonë të përshtypjeve të hershme, Testflight, përmes https://testflight.apple.com/join/adSqbCeM

Shkarkim i Drejtpërdrejtë

Mund të gjeni hedhje në qarkullim të etiketuara me kartela të shkarkueshme për testim në GitHub te https://github.com/guardianproject/orbot/releases dhe https://github.com/guardianproject/orbot-ios/releases

Sajti i Projektit Guardian

Mund të shkarkoni kartelën (APK) të aplikacionit Orbot Android drejt e nga https://guardianproject.info/releases/orbot-latest.apk

Shkarkoni software tjetër të Projektit Tor te www.torproject.org/download/

I lirë dhe i hapët.

Orbot-i është aplikacion i lirë! Përkrahni zhvillimin e vazhdueshëm të aplikacionit. Përhapni dashuri.